Onze projecten
Audio installatie huren

Standaard sets

Hieronder vindt u een aantal audio sets welke wij standaard hebben staan en het meest verhuurd worden.

Voor meer informatie of een aanvraag indienen/ offerte aanvragen voor het huren van deze apparatuur kunt u contact opnemen via info@alc-projectverlichting.nl of bellen naar 0512-361224

LD Systems Maui P900

Designed By Porsche

Geschikt voor 300+ personen

 

De LD Systems MAUI® P900, ontwikkeld in samenwerking met Porsche Design Studio, biedt een uitstekende reproductiehelderheid en een uitstekend high-definition geluid.

Door de allernieuwste audiotechnologie en opvallende elegantie te combineren, is de MAUI® P900 de perfecte keuze wanneer uw live-evenementen en installatieomgevingen geweldige sonische prestaties en stijl vereisen.

Met een totaal van 50 neodymium transducers en 1.400 watt RMS klasse D vermogen, levert dit baanbrekende kolomsysteem een ​​maximale geluidsdruk van 131 dB en 42 tot 20.000 Hz frequentierespons.

De MAUI® P900 bevat zowel onze SonicGuide® waveguide-technologie als WaveAhead® tweeter-opstelling om een ​​coherent golffront te leveren. Het systeem combineert een 140 ° -spreiding op de horizontale as en een strak gefocuste verticale spreiding, en biedt een ultra-lange worp en een gelijkmatige dekking.

De DynX® 24-bit digitale verwerking resulteert in gedetailleerde, dynamische geluidsweergave die vervormingsvrij blijft, zelfs bij de hoogste volumeniveaus. Het gebruik van aptX ™ - en AAC-codering zorgt voor high-definition audio met volledige bandbreedte via Bluetooth® met een bereik van 70 m (230 ft.) en de integratie van TrueWireless Stereo ™ -technologie maakt draadloos stereogeluid mogelijk van twee MAUI® P900 met maximaal 40 m (130 ft.) afstand tussen linker- en rechterkanaalsystemen.

De unieke driedelige MAUI® P900-body is gemaakt van hoogwaardig aluminium met een meerlaagse mesh-grille en beschikt over gepatenteerde multi-pin connectoren voor een directe installatie zonder kabels. Het minimalistische connectorpaneel biedt bedieningselementen op hoofd- en subniveau plus XLR stereo line-ingangen en -uitgangen voor bedrade stereobediening van twee systemen.

Door onderscheidende esthetiek en uitstekende audioprestaties samen te voegen, wordt de MAUI® P900 geleverd in Cocoon White, Platinum Grey of Graphite Black om elegant te integreren in vrijwel elke sfeer.

 • LD Systems Maui P900
 • LD Systems Maui P900
 • LD Systems Maui P900
 • LD Systems Maui P900
 • LD Systems Maui P900
 • LD Systems Maui P900
 • LD Systems Maui P900

LD Systems Dave 8 roadie

Met de DAVE 8 Roadie implementeerd LD Systems met succes hun motto "pro audio in motion". Dit complete PA-systeem met zijn krachtige 1400 watt (piek) eindversterker levert verbluffende prestaties voor mobiele toepassingen. Het systeem is uitgerust met een krachtige 8 "band-pass subwoofer en twee satellietluidsprekers (2 x 4" + 1 ") en is ontworpen als een flexibel en draagbaar mini PA-systeem speciaal voor muzikanten.

De DAVE 8 Roadie heeft drie verschillende ingangen, die tegelijkertijd kunnen worden gebruikt. Eén kanaal heeft een combo-aansluiting (XLR / jack) voor dynamische microfoons. Eén kanaal biedt dubbele RCA-connectoren voor computers en een combo-aansluiting (XLR / jack) voor mixers of toetsenborden. Ten slotte heeft het derde kanaal een 3,5 mm stereo en een 6,3 mm mono jack ingang voor mp3-spelers of gitaren met een schakelaar om de gewenste ingang te selecteren. De krachtige Klasse A / B eindversterkermodule die in de subwoofer is geïntegreerd, voedt zowel de subwoofer als de satellieten.

Het systeem beschikt over alle gebruikelijke beveiligingscircuits. De ingebouwde limiter beschermt het systeem tegen overbelasting en zorgt voor een lange levensduur. Aan de zijkant van de subwoofer, naast een AAN / UIT-schakelaar en een fase-omkeerschakelaar (180 °), is er een aparte subwoofer-volumeknop waarmee je de perfecte mix van briljante hoge tonen, pittige middentonen en krachtige bas kunt vinden . Stevige roosters aan de voorkant en ergonomische handgrepen op zowel de subwoofer als de satellieten onderstrepen de technische staat van de DAVE 8 Roadie en maken het systeem een ​​ideale metgezel voor muzikanten.

 • LD Systems Dave 8 Roadie
 • LD Systems Dave 8 Roadie
 • LD Systems Dave 8 Roadie
 • LD Systems Dave 8 Roadie
 • LD Systems Dave 8 Roadie
 • LD Systems Dave 8 Roadie
 • LD Systems Dave 8 Roadie
 • LD Systems Dave 8 Roadie

LD Systems Curv 500