Onze projecten
Buitenverlichting

Gevelverlichting voor buiten

U kent het gevoel vast wanneer u 's avonds langs een mooi verlichte winkel of ander bedrijf loopt. Het ziet er mooi, strak en gezellig uit. Kortom gevelverlichting verbetert uw bedrijfsimago. Professionele gevelverlichting laat uw bedrijf ook opvallen wanneer er niet wordt gewerkt. Dit zal voor meer naamsbekendheid zorgen en op lange termijn resulteren in meer klanten.

Gevelverlichting buiten | bedrijf laten opvallen in donker

Gevelverlichting of verlichting voor buiten laat uw bedrijf opvallen in donkere dagen. Laat uw bedrijf, kantoor of pand oplichten wanneer de zon niet schijnt.

drie soorten gevelverlichting

Er zijn drie soorten gevelverlichting: schijnwerperspots, grondspots en wandlampen. Deze liggen qua populariteit op een lijn. U kunt ook kiezen voor een combinatie van deze spots.
Schijnwerperspots worden veel gebruikt voor kleurverlichting.
Grondspots daarentegen creëeren meer warme of koele verlichting. Deze spots zijn vooral voor MKB bedrijven een erg aantrekkelijke manier van verlichten. Tot slot kunt u met wandlampen uw bedrijf het meest laten opvallen.

Van lichtplan tot verlichte gevel

Bij de totstandkoming van een creatief en professionele gevelverlichting voor uw bedrijf is het uitgangspunt van ALC altijd de wens van de klant. Na een adviesgesprek op locatie worden persoonlijke wensen, creatieve ideeën en de ruimtelijke mogelijkheden gecombineerd tot een functioneel plan. Een origineel design zorgt voor de gewenste exclusieve uitstraling. Wanneer u tevreden bent met het plan hebben wij de juiste vakmannen in dienst om uw bedrijfsgevel in het donker te laten stralen.

 

Buitenverlichting Kerk

Rottevalle
  • Buitenverlichting kerk Rottevalle
  • Buitenverlichting kerk Rottevalle
  • Buitenverlichting kerk Rottevalle

Verschoor

Sliedrecht
  • Verschoor Sliedrecht buitenverlichting
  • Verschoor Sliedrecht buitenverlichting

Pomphus

Pomphus